Powered by Smartsupp

SAHARA třpytivé Mléko po opalování 150ml

Skladem
Značka: Sarantis
99,33 Kč 82,09 Kč bez DPH
Kategorie: Kosmetika a péče
Hmotnost: 0.2 kg

Sahara Hydratační mléko po opalování zvláčňuje pokožku, rychle se vstřebává a  nezanechává pocit mastnoty. Složení obohacené o D-panthenol a allantoin účinně pomáhá hydratovat a zklidňovat pokožku po opalování. Díky obsahu beta-karotenu, který je známý svými antioxidačními účinky a prodlužuje dobu opálení, mléko přispívá k udržení a prodloužení opáleného vzhledu. Zanechává pokožku sametově jemnou, provoněnou svěží exotickou vůní. Nechte se hýčkat exotickou řadou Sahara a užijte si bronzové opálení!

Charakteristika Sahara mléko po opalování:

  • Zvláčňuje pokožku.
  • Rychle se vstřebává.
  • Nezanechává pocit mastnoty.
  • S D-panthenolem a allantoinem.
  • Hydratace a zklidnění pokožky.
  • Výsledek je sametově jemná kůže.
  • Prodlužuje opálení.
  • Dermatologicky testováno.

Použití Sahara mléko po opalování:

Po osprchování aplikujte na čistou a suchou pokožku tváře a těla. Lehce roztírejte, dokud se mléko zcela nevstřebá. Vyhněte se oblasti kolem očí.

Složení Sahara:

Aqua, Paraffinum liquidum, Glycine soja oil, Cetearyl alcohol, Glycerin, Isopropyl myristate, Dimethicone, Ceteareth-20, Cetyl alcohol, Polyacrylamide, C13-14 isoparaffin, Laureth-7, Parfum, Tocopheryl acetate, Allantoin, Panthenol, Xanthan gum, Arachis hypogaea oil, Daucus carota sativa root extract, Beta carotene, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl palmitate, Glyceryl stearate, Glyceryl oleate, Bisabolol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric acid, Alpha isomethyl ionone, Coumarin, BHT.

O výrobci:

Společnost Astrid byla založena v roce 1847 v pražské Celetné ulici s oddělením zkušených výzkumníků. Produkty od Astrid pomohou ke  krásné a zdravé pokožce. Sahara je řada výrobků chránících před slunečním zářením, od Astridu je možné zakoupit nejen prvotřídní sluneční péči, ale také péči o pleť a o tělo a vlasy.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: