Powered by Smartsupp

Heitmann Gallseife žlučové mýdlo 100g

Žlučové mýdlo ,jemný odstraňovač skvrn na prádlo .

48,40 Kč 40 Kč bez DPH
Kategorie: Odstraňovače skvrn
Hmotnost: 0.15 kg
Typ produktu:Přírodní produkt

Žlučové mýdlo je velmi účinný odstraňovač skvrn a nečistot.

Žlučové mýdlo odstraňuje mastnotu, skvrny od ovoce a zeleniny, krve, inkoustu, trávy, červeného vína, potravin, hlíny, čistí límečky a manžety košil apod. Žlučové mýdlo je vhodné pro bílý i stálobarevný textil z přírodních i syntetických vláken.

K čemu se používá:

  • velmi účinné v odstraňování skvrn a nečistot (mastnota, krev, inkoust, šmír, tráva, červené víno, ovocné a zeleninové šťávy, hlína, pot na límečcích a manžetách košil apod.)
  • skvělé pro odstranění skvrn z pratelných látkových plen a látkových menstruačních vložek
  • je vhodné na bílé a stálobarevné textilie z přírodních vláken i směsných tkanin
  • na namáčení a praní celkově silně znečištěného a mastného prádla doporučujeme Mýdlové vločky ze žlučového mýdla
  • nabízíme i čistě rostlinnou alternativu tohoto prostředku – Olivové mýdlo s Citronovým Extraktem

Krabice je z 95% použitého papíru, krabička je recyklovatelná.

Použití

Namočeným mýdlem drhněte skvrnu na vlhkém textilu. Nechejte cca 15 minut účinkovat, poté místo důkladně opláchněte nebo vyperte celý oděv. Pokud skvrna nezmizí celá, proces opakujte. Při ošetření barevného textilu před použitím vyzkoušejte jeho stálobarevnost aplikací na místě, které není vidět.

Složení

30% mýdlo, vůně, žlučový Koncentrát.

EKO informace: Síla přírodní žluče.

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte odděleně od hnojiv, bělicích a oxidujících prostředků. Skladujte na suchém místě s relativní vlhkostí do 75 % a teplotami mezi -5 a 30 °C. Nespotřebovaný obsah odstraňte do komunálního odpadu. Použitý obal po důkladném vyprázdnění odevzdejte do tříděného odpadu. Případný bílý práškový povlak na povrchu mýdla není na závadu - jedná se o vysrážený Chlorid sodný (sůl).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: