Powered by Smartsupp

Nivea Naturally Good oves tělové mléko 350 ml

Kód: 63474
89,49 Kč 73,96 Kč bez DPH
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Oves a jeho pozitivní účinky si můžete dopřát nejen ráno při snídani, ale nově i ráno v koupelně. Tělové mléko NATURALLY GOOD se 100 % přírodním ovsem se postará o to, aby vaše pokožka byla hladká a hebká. Mimochodem, oves se na pokožku používá už od pradávna, obsahuje totiž vysoké množství betaglukanu, který podporuje buněčnou imunitu a chrání pokožku. Na  přírodu jsme navíc mysleli nejen ve složení, které se skládá z 98 % přírodních ingrediencí, ale také v balení, které obsahuje o 50 % méně plastu. Navíc jsme vsadili na technologii Squeez and roll me up, díky které vymáčknete i poslední kapičku svého oblíbeného výrobku: NIVEA Tělové mléko NATURALLY GOOD.

Charakteristika Nivea Naturally Good tělové mléko:

  • Složení s 98 % přírodních ingrediencí zajistí hydrataci pokožky po celý den.
  • Balení tvoří o 50 % méně plastu a můžete ho snadno srolovat a následně vyhodit.
  • 100% přírodní oves se postará o hladkou a vyživenou pokožku.
  • Vhodné pro suchou až velmi suchou pokožku.

Použití Nivea tělové mléko:

  • Než se pustíte do použití tělového mléka, dopřejte si sprchu. Zkuste Sprchový gel Naturally Good s divokou růží, který pokožku čistí, vyživuje a  také provoní.
  • Naneste přiměřené množství tělového mléka na pokožku. Nevynechávejte ani záda či chodidla.
  • Krouživými pohyby vmasírujte tělové mléko do pokožky, dokud se nevsákne.

Složení Nivea Naturally Good oves:

Aqua, Glycerin, Alcohol denat., Cetearyl alcohol, Coco-caprylate/caprate, Cocoglycerides, Glyceryl stearate SE, Dicaprylyl ether, Colloidal oatmeal, Hydroxypropyl starch phosphate, Xanthan gum, Cetyl palmitate, Glyceryl stearate, Sodium cetearyl sulfate, Tocopherol, Citric acid, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Doplňkové parametry

Kategorie: Péče o tělo
Hmotnost: 0.35 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: